Logo [Messeforum Oy]
 
 

Våra kunder berättar med sina egna ord

 

Vi valde Messeforum Oy att genomföra de finska landsavdelningarnas byggprojekt i Food from Finland tillväxtprogram till Mellaneuropa, Japan, Korea och Mellanöstern. Food from Finland hjälper företag inom livsmedelsbranschen att öppna nya exportmarknader. Vi har lärt känna Messeforum och ansvarspersonerna inom företaget som hårt arbetande och skickliga mässexperter, som sköter våra krävande och omfattande projekt flexibelt, noggrant och professionellt. Vi kan varmt rekommendera dem till liknande uppdrag.

Esa Wrang, Head of Industry, Food
Finpro, Export Finland

Vi har kommit överens med Messeforum om ett långtidssamarbete som grundar sig på en djup förståelse av våra tillvägagångssätt och på en klar och fast prissättning. Samarbete med en flexibel och yrkeskunnig partner möjliggör långsiktig utvecklingen och sparar vår tid och möda i mässprojekten. Messeforum har till exempel organiserad lagring för våra mässelementer i Centraleuropa, vilken har bragd oss uppenbara besparingar och underlättat mässlogistiken.

Minna Nyman, Marketing Communications Manager
OY KWH Mirka AB 

Messeforums bästa sidor är tillförlitlighet och flexibilitet. Vi uppskattar att Messeforum utöver bygget av montern även sköter nödvändiga beställningar och vi kan lita på att det även blir gjort. Messeforum har även förmågan att uppmärksamma små praktiska detaljer och lösa problem också i oväntade situationer – till och med i det skede då mässan redan har börjat.

Sini Haaparanta, Marketing communications

Kemira

När vi meddelar vilken mässa vi är på väg till och vad vi vill ha dit, planerar Messeforum en perfekt monter och sköter allt ända från tekniska beställningar. När offerten har godkänts, behöver vi inte göra något annat än att komma till mässan med våra egna anordningar. Till och med kylskåpet är fyllt med lämpliga drycker.

Pekka Hytti, Sales Director

MSc Electronics